Conflicten tussen erfgenamen

Misschien heb je het om je heen al eens gehoord of zelfs meegemaakt. Er moet een erfenis verdeeld worden maar erfgenamen komen hier onderling niet uit. Ruzies, discussies, conflicten en andere vervelende scenario’s kunnen dan ontstaan. Wanneer je aan het rouwen bent om een dierbare is een conflict het laatste wat je wilt. Maar hoe kun je een conflict voorkomen of op de juiste manier aanpakken?

Conflicten tussen erfgenamen voorkomen

Soms overlijdt er een dierbare waarbij de erfgenamen écht niet door een deur kunnen. Zij hebben voortdurend onenigheid en worden het niet met elkaar eens. Dit kan de verdeling van een erfenis heel erg lastig maken. Lees bijvoorbeeld het casusverhaal van Els, haar dochters hadden nauwelijks contact met elkaar en konden het absoluut niet met elkaar vinden. Hierdoor voelde de afwikkeling van de erfenis als een eindeloos proces. Maar hoe kan dit voorkomen worden? Schakel een onafhankelijke partij in. Een onafhankelijke partij kan er namelijk voor zorgen dat conflicten worden voorkomen en dat keuzes met een objectieve blik worden gemaakt.

principe worden vereffend.

Erfgenaam Duet Executeurs

Conflicten tussen erfgenamen aanpakken

Ben je al bezig met de afwikkeling van een erfenis maar merk je dat de erfgenamen er onderling niet uitkomen? Ook dan kun je een onafhankelijke partij zoals Duet Executeurs inschakelen. Het is nooit te laat om een onafhankelijke expert te betrekken in de afwikkeling van een erfenis. Onafhankelijkheid is belangrijk bij de afwikkeling van een erfenis, zeker wanneer er conflicten zijn.

Onafhankelijke hulp bij het verdelen van een erfenis

Wij kunnen bij een nalatenschap optreden als onafhankelijke executeur. Wij kunnen onder andere de communicatie tussen erfgenamen op ons nemen om conflicten zoveel mogelijk te vermijden. Ons doel is om een afwikkeling zo goed en fijn mogelijk te doorlopen en alle partijen tevreden te stellen.

Heb jij conflicten met erfgenamen of wil je dit juist voorkomen? Dan kunnen wij je helpen! Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website, bel of mail ons; 088-248 48 48 of info@duetexecuteurs.nl. Onze experts staan klaar om je te helpen.

Geen ergernis bij een erfenis.

We wensen je een zorgeloos leven toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij alles goed geregeld?

Vul hieronder je gegevens in en download GRATIS onze checklist 'Goed geregeld, mijn laatste wens'

Bedankt voor het invullen van je gegevens