Alles over sterven en wat daarbij komt kijken

Nationale Dag van aandacht voor Sterven

24 mei is het de nationale Dag van aandacht voor Sterven, een dag om stil te staan bij iets wat eigenlijk de normaalste zaak ter wereld is, maar toch een moeilijk onderwerp is. Dit initiatief van het Landelijk Expertisecentrum Sterven laat ons nadenken over dit emotionele en heftige proces. Ondanks dat het een moeilijk onderwerp is, is het wel belangrijk dat erover gepraat wordt. Probeer het gesprek aan te gaan met jouw naasten.

Zorg dat je het goed geregeld hebt

Is jouw nalatenschap, zijn jouw wensen al duidelijk? 24 mei is dé geschikte dag om stil te staan bij jouw eigen nalatenschap en ervoor te zorgen dat je dit goed in orde hebt. Wij begrijpen als geen ander dat het overweldigend kan zijn en dat je niet weet waar je moet beginnen. Wie zijn de erfgenamen? Wat wil je nalaten aan jouw erfgenamen? Wat moet er allemaal vermeld worden in mijn testament? Veel vragen die in je opkomen wanneer je na gaat denken over het opstellen van jouw testament. Toch is het belangrijk om inhoud te geven aan deze zaken zodat je alles goed geregeld hebt. Heb je hier hulp bij nodig? Geen probleem.

Waar kan Duet Executeurs je bij helpen?

Wij, als Duet Executeurs, zijn een onafhankelijke executeur die jou kan helpen bij verschillende taken omtrent het testament en de nalatenschap. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met de volgende zaken:
o Het uitvoeren van jouw wensen
o Aangifte doen van erfbelasting
o Bedrijfsoverdracht wanneer er sprake is van een onderneming
o Verkoop van een woning of overig onroerend goed
o Beschrijving en verdeling van je inboedel
o Hulp bij financiële zaken
o Hulp bij het stopzetten van verzekeringen en abonnementen

Ben jij klaar om het gesprek aan te gaan over sterven? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Dit kun je doen via het contactformulier of je kunt ons altijd bellen op 088-248 48 48. Wij begrijpen als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn en ondersteunen je hier graag bij.

Geen ergernis bij een erfenis.
We wensen je een zorgeloos leven toe!

Duet Executeurs  

Betrokken

Persoonlijke begeleiding

Deskundig

Onafhankelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij alles goed geregeld?

Vul hieronder je gegevens in en download GRATIS onze checklist 'Goed geregeld, mijn laatste wens'

Bedankt voor het invullen van je gegevens