Erfenis

erfenis bemiddeling

Erfenis bemiddeling

In onzekere tijd orde op zaken stellen

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op je af. De papieren rompslomp is niet iets waar je op zit te wachten. Na een overlijden helpen wij jou om in deze onzekere tijd zaken op orde te krijgen. Zo kun jij je concentreren op andere zaken en handelen wij de nalatenschap overzichtelijk af, naar de laatste wens van de overledene.

Tijdens een periode vol emotie is communicatie heel belangrijk. Een meningsverschil of erger kan soms hoog oplopen. Daarom kunnen wij als bemiddelaar helpen om tussen alle partijen de communicatie helder te hebben. Wij zorgen voor duidelijkheid en bewaken ieders belang goed en professioneel.

Betrokken

Persoonlijke begeleiding

Deskundig

Onafhankelijk

Mediation bij erfenis

Als mediator treden wij op als gevolmachtigde namens alle erfgenamen en wij helpen je bij de afhandeling van de erfenis. Hierbij maken we de inventaris op van de erfenis en vervolgens komen we met een plan van aanpak. Zo is het proces helder, transparant en duidelijk voor iedereen wat er moet gebeuren en wat de afspraken zijn. Vooral blijven communiceren en iedereen daar waar nodig is telkens op de hoogte stellen is een belangrijk aspect. Waarbij het testament natuurlijk als leidraad geldt.
Wij zijn gecertificeerd als mediator in nalatenschappen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen, maar zorg er altijd voor dat het voor alle partijen op de best mogelijke manier wordt opgelost. Als mediator conflictbemiddeling zorgen wij ervoor dat het goed geregeld wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op! 

mediation

Heb jij alles goed geregeld?

Vul hieronder je gegevens in en download GRATIS onze checklist 'Goed geregeld, mijn laatste wens'

Bedankt voor het invullen van je gegevens