Erfenis

Geen zorgen over de erfenis afhandeling

Bij een overlijden komt er veel af op de nabestaanden (vaak ook erfgenamen) van de overledene. De emoties kunnen soms heel hoog oplopen. Het is dan lastig om prioriteiten te stellen. Wij, als Duet Executeurs, ontzorgen je met de afhandeling van de nalatenschap van de overledene. Dit zijn zaken op het gebied van juridisch, financieel en fiscaal vlak. Het opgestelde testament is hierin leidend. Maar is er geen testament dan bepaalt de wet wie de erfgenamen zijn. Jij, als erfgenaam, wordt op de hoogte gehouden door persoonlijk contact van ons én door inzage in het digitaal online erfenisdossier. Zo ben je altijd verzekerd van de laatste informatie en voortgang van de erfenis afhandeling.

Branchevereniging Novex en Meester Executeurs

Duet Executeurs is aangesloten bij de vereniging Meester Executeurs en branchevereniging Novex (Nederlandse Vereniging Voor Executeurs). Hierdoor weten wij zeker dat jij op de beste wijze wordt begeleid en ontzorgd bij de erfenis afhandeling. Mocht er onverhoopt toch een meningsverschil zijn, dan weten onze executeurs hoe hier mee om te gaan.
Tenslotte wil iedereen; geen ergernis over een erfenis. Toch?

Regel je erfenis bij leven

Om te voorkomen dat er onduidelijkheden zijn of conflicten ontstaan over je erfenis is het goed om je erfenis voor te bereiden. Hierbij kunnen wij je helpen en zorgen dat je bepaalde zaken niet vergeet vast te leggen. Met persoonlijke aandacht laten wij je laatste wens uitkomen.

Wij wensen je een zorgeloos leven toe. Regel daarom je erfenis op tijd!

Betrokken

Persoonlijke begeleiding

Deskundig

Onafhankelijk

Heb jij alles goed geregeld?

Vul hieronder je gegevens in en download GRATIS onze checklist 'Goed geregeld, mijn laatste wens'

Bedankt voor het invullen van je gegevens