Dag van de Erfenis | 11 november 2022

Geen zorgen over de erfenis afhandeling

De ‘Dag van de Erfenis’ is in het leven geroepen om het belang van een onafhankelijke en deskundige begeleiding bij de afwikkeling van erfenissen en nalatenschappen onder de aandacht te brengen, met als primair doel om zo ruzies te voorkomen.
Uiteraard staat ook het team van Duet Executeurs tijdens deze ‘Dag van de Erfenis’ op 11 november 2022 voor je klaar.

Duet Executeurs is één van de grotere onafhankelijke partijen in Eindhoven en omgeving die veel advies uitbrengt en nalatenschappen afwikkelt, zodat er geen onduidelijkheden en conflicten ontstaan tussen de erfgenamen.

Kijkje in de keuken

Rondom deze bijzondere dag, vrijdag 12 november 2021, houden wij een 3-weekse campagne waarin we je van alles vertellen op het gebied van erfenissen, testamenten en de begeleiding hiervan.

Actie Goed geregeld!

Omdat we het belangrijk vinden dat je voorbereid bent, hebben we een aanbod dat de gehele maand november geldig is.
Regel je erfenis bij leven, zodat je intenties, wensen en andere zaken duidelijk zijn. In de maand november begeleiden we je geheel gratis.
Dit houdt in dat we met je meedenken en je adviseren over allerlei zaken die je vast moet leggen voor als je komt te overlijden. En juist omdat wij een onafhankelijke deskundige partij zijn, kunnen wij je objectief advies geven.

Wij nodigen je uit om geheel vrijblijvend contact op te nemen om je wensen rondom je erfenis met ons te bespreken. Dat kan telefonisch of kom langs bij ons in Eindhoven.

Ons motto is ook niet voor niks:
Geen ergernis bij een erfenis.
Daarom wensen we jou een zorgeloos leven toe.

Team Duet Executeurs

Betrokken

Persoonlijke begeleiding

Deskundig

Onafhankelijk

Heb jij alles goed geregeld?

Vul hieronder je gegevens in en download GRATIS onze checklist 'Goed geregeld, mijn laatste wens'

Bedankt voor het invullen van je gegevens