Casus: Tim

Een casus over een toegevoegd executeur

Ben jij zelf door iemand tot executeur benoemd en wil je deze benoeming wel aanvaarden maar kun je er ook wel wat hulp bij gebruiken? Ook in dat geval kan Duet Executeurs wellicht iets voor jou betekenen!

Tim belde ons een tijd geleden op met het nieuws dat een dierbare was overleden en hem bij testament tot executeur had benoemd. Hij vond dit een grote eer en wilde ook graag de nalatenschap gaan afwikkelen. Echter, Tim had nog nooit zoiets gedaan of meegemaakt en merkte dat er toch behoorlijk veel bij een afwikkeling kwam kijken. In het testament was gelukkig opgenomen dat hij een executeur toe mocht voegen ter ondersteuning bij de afwikkeling.

Meekijken in ons online systeem

Tim heeft ons toen gevraagd om bij te springen en hem te helpen waar nodig. Bij alle stappen die wij in de nalatenschap hebben gezet, kon hij via ons online systeem meekijken. Zo hebben we op een fijne manier samen kunnen werken en de nalatenschap op een goede manier af kunnen wikkelen.

Zelf de touwtjes in handen houden

Dus wanneer je zelf nog de touwtjes in handen wilt houden bij de afwikkeling van een nalatenschap, maar wel wat hulp of advies kunt gebruiken, is het wellicht een goede oplossing om een onafhankelijke executeur toe te voegen!

Betrokken

Persoonlijke begeleiding

Deskundig

Onafhankelijk

Heb jij alles goed geregeld?

Vul hieronder je gegevens in en download GRATIS onze checklist 'Goed geregeld, mijn laatste wens'

Bedankt voor het invullen van je gegevens